Kauntungannana

Téknologi, produksi sareng uji

Kusabab 2006, grup urang diadegkeun di Propinsi Linyi Shangdong sarta geus kalibet dina panalungtikan, ngembangkeun, diobral jeung jasa tina slab batu quartz, batu jieunan, terrazzo jeung bahan wangunan anyar (teu kaasup kimia bahaya).pikeun 15 years.we ngadegkeun laboratorium warna profésional kalayan leuwih ti 50 insinyur teknis, 5 pamimpin teknis ogé 6 insinyur senior sarta dimekarkeun leuwih ti 1000 rupa kelir.Aya salawasna ngaluncurkeun desain anyar unggal taun janten trendi pasar.Salian warna, kami ogé ngenalkeun fasilitas uji pinuh pikeun kualitas produk batu kuarsa sapertos ketebalan, goresan, nyerep cai, tahan seuneu sareng deformasi jsb.

13ee72a44020cb15cc2c3d80e056939
f93197a179bd1cd20fa516116777159

Budaya Perusahaan

Vmisi na

Ngawangun Grup urang kana hiji perusahaan batu kelas munggaran kalayan kapuasan sosial, kapuasan customer, kapuasan pagawe, produk kualitas luhur, kinerja alus teuing, karyawan alus teuing, jeung daya saing inti.

nilai inti

Perlindungan lingkungan héjo, Inovasi kontinyu Manajemén berorientasi Manusa sareng Pangwangunan Ilmiah

Jiwa wirausaha

Asalna tina alam, kaunggulan kapinteran

07