runtuyan Carrara

  • Batu marmer jieunan quartz Cina pabrik borongan Carrara 6602

    Batu marmer jieunan quartz Cina pabrik borongan Carrara 6602

    Batu quartz Carrara, modél 6602, urat marmer anu katingali alami.Carrara quartz pohara populér pikeun countertops imah, atawa worktops.Quartz téh ti alam, sarta saluareun alam.quartz kami dijieunna tina 93% quartz alam, kalawan résin kualitas luhur jeung pigmén, permukaan digosok, Mohs 7.0, teuas sarta non-porous, caang jeung mulus, gampang pikeun ngabersihan, sarta anti virus.Teu kawas marmer atawa granit, anjeun teu kudu ngégél tops quartz anjeun unggal taun, gampang pikeun ngajaga, simpen fee ngajaga pikeun anjeun.

  • Carrara Quartz Batu Ipis veining Éndah Dapur Worktop Surface 6-K020

    Carrara Quartz Batu Ipis veining Éndah Dapur Worktop Surface 6-K020

    batu quartz Carrara, modél 6-K020, beresih jeung geulis.Carrara quartz pohara populér pikeun countertops imah, atawa worktops.Quartz téh ti alam, sarta saluareun alam.quartz kami dijieunna tina 93% quartz alam, kalawan résin kualitas luhur jeung pigmén, permukaan digosok, Mohs 7.0, teuas sarta non-porous, caang jeung mulus, gampang pikeun ngabersihan, sarta anti virus.Teu kawas marmer atawa granit, anjeun teu kudu ngégél tops quartz anjeun unggal taun, gampang pikeun ngajaga, simpen fee ngajaga pikeun anjeun.

  • Cina Factory borongan Bodas Carrara jieunan marmer 5143

    Cina Factory borongan Bodas Carrara jieunan marmer 5143

    Carrara bodas marmer jieunan, model 5143, urat ipis.permukaan digosok, Non-porous, noda tahan jeung gampang pikeun mulasara.Mohs karasa 7.0, harder ti granit, cocog pisan pikeun countertops dapur jeung worktops.Ukuran Jumbo 3200 × 1600/1800mm, ketebalan 18/20/30mm, atawa ngaropéa.

  • Quartz Bodas Surface Cina Pabrik Batu jieunan Carrara 1391

    Quartz Bodas Surface Cina Pabrik Batu jieunan Carrara 1391

    batu quartz Carrara, modél 1391, beresih jeung geulis.Carrara quartz pohara populér pikeun countertops imah, atawa worktops.Quartz téh ti alam, sarta saluareun alam.quartz kami dijieunna tina 93% quartz alam, kalawan résin kualitas luhur jeung pigmén, permukaan digosok, Mohs 7.0, teuas sarta non-porous, caang jeung mulus, gampang pikeun ngabersihan, sarta anti virus.Teu kawas marmer atawa granit, anjeun teu kudu ngégél tops quartz anjeun unggal taun, gampang pikeun ngajaga, simpen fee ngajaga pikeun anjeun.

  • Permukaan kuarsa Carrara kalayan urat cahaya 6605

    Permukaan kuarsa Carrara kalayan urat cahaya 6605

    aya wae kelir ngaropéa, urang tiasa ngadamel eta gampang kusabab departemén R & D kuat urang jeung tim jualan profésional.

  • Panas jual Beton & abu CARRARA batu quartz pikeun countertop kalawan 2CMM / 3CM sarta model size3200 * 1600MM 4049

    Panas jual Beton & abu CARRARA batu quartz pikeun countertop kalawan 2CMM / 3CM sarta model size3200 * 1600MM 4049

    Model 4049 dirancang kalayan warna beton & kulawu.Ieu salah sahiji kelir nu pang populerna dipaké pikeun hiasan imah.Éta tiasa cocog sareng warna kabinet dapur anu béda.Henteu masalah naon anu anjeun pilih pikeun countertop dapur & bangku luhur & worktop, batu quartz mangrupikeun pilihan anu pangsaéna.Kami biasana ngembangkeun seueur warna populér sareng busana pikeun nawiskeun pilihan anu saé pikeun klien kami.

  • Borongan kualitas alus Cina carrara digosok quartz slabs halimun

    Borongan kualitas alus Cina carrara digosok quartz slabs halimun

    Batu quartz Carrara oge salah sahiji jenis runtuyan batu quartz populér.Hal ieu ogé loba dipaké pikeun benchtop dapur, hiasan témbok, meja makan, samet jeung flooring jsb Aya geus ratusan kelir pikeun pilihan kawas bodas carrara quartz slab, abu carrara quartz batu slab jeung kelir séjén.Urang bisa ngahasilkeun 18mm, 2cm, 3cm quartz slabs batu jeung badag quartz slab batu kawas ukuranana 3200 * 1600mm, 3200 * 1800mm jsb

  • Bodas direkayasa Carrara Quartz Batu Carrara jieunan Marmer Quartz Batu Slab Carrara Bodas 6-K002

    Bodas direkayasa Carrara Quartz Batu Carrara jieunan Marmer Quartz Batu Slab Carrara Bodas 6-K002

    Batu quartz Carrara oge salah sahiji jenis runtuyan batu quartz populér.Hal ieu ogé loba dipaké pikeun benchtop dapur, hiasan témbok, meja makan, samet jeung flooring jsb Aya geus ratusan kelir pikeun pilihan kawas bodas carrara quartz slab, abu carrara quartz batu slab jeung kelir séjén.Urang bisa ngahasilkeun 18mm, 2cm, 3cm quartz slabs batu jeung badag quartz slab batu kawas ukuranana 3200 * 1600mm, 3200 * 1800mm jsb

  • Digosok direkayasa carrara jieunan marmer quartze batu slab C15

    Digosok direkayasa carrara jieunan marmer quartze batu slab C15

    Batu quartz Carrara oge salah sahiji jenis runtuyan batu quartz populér.Hal ieu ogé loba dipaké pikeun benchtop dapur, hiasan témbok, meja makan, samet jeung flooring jsb Aya geus ratusan kelir pikeun pilihan kawas bodas carrara quartz slab, abu carrara quartz batu slab jeung kelir séjén.Urang bisa ngahasilkeun 18mm, 2cm, 3cm quartz slabs batu jeung badag quartz slab batu kawas ukuranana 3200 * 1600mm, 3200 * 1800mm jsb

  • Penjualan panas carrara abu

    Penjualan panas carrara abu

    Batu quartz Carrara oge salah sahiji jenis runtuyan batu quartz populér.Hal ieu ogé loba dipaké pikeun benchtop dapur, hiasan témbok, meja makan, samet jeung flooring jsb Aya geus ratusan kelir pikeun pilihan kawas bodas carrara quartz slab, abu carrara quartz batu slab jeung kelir séjén.Urang bisa ngahasilkeun 18mm, 2cm, 3cm quartz slabs batu jeung badag quartz slab batu kawas ukuranana 3200 * 1600mm, 3200 * 1800mm jsb

  • Penjualan panas jieunan Carrara Bodas direkayasa Batu Kuarsa pikeun benchtop, counter top 6-K008

    Penjualan panas jieunan Carrara Bodas direkayasa Batu Kuarsa pikeun benchtop, counter top 6-K008

    Batu quartz Carrara oge salah sahiji jenis runtuyan batu quartz populér.Hal ieu ogé loba dipaké pikeun benchtop dapur, hiasan témbok, meja makan, samet jeung flooring jsb Aya geus ratusan kelir pikeun pilihan kawas bodas carrara quartz slab, abu carrara quartz batu slab jeung kelir séjén.Urang bisa ngahasilkeun 18mm, 2cm, 3cm quartz slabs batu jeung badag quartz slab batu kawas ukuranana 3200 * 1600mm, 3200 * 1800mm jsb

  • kualitas luhur jieunan marmer quartz batu carrara quartz 4105

    kualitas luhur jieunan marmer quartz batu carrara quartz 4105

    Batu quartz Carrara oge salah sahiji jenis runtuyan batu quartz populér.Hal ieu ogé loba dipaké pikeun benchtop dapur, hiasan témbok, meja makan, samet jeung flooring jsb Aya geus ratusan kelir pikeun pilihan kawas bodas carrara quartz slab, abu carrara quartz batu slab jeung kelir séjén.Urang bisa ngahasilkeun 18mm, 2cm, 3cm quartz slabs batu jeung badag quartz slab batu kawas ukuranana 3200 * 1600mm, 3200 * 1800mm jsb

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2