bubuka parusahaan

Saha Urang?

Dina taun anyar, grup geus ngaronjat investasi dina panalungtikan ilmiah sarta nyieun kamajuan narabas dina widang produksi slab jeung ngolah jero parabot calakan tinggi-tungtung, téhnologi jeung aspék séjén, utamana garis produksi slab calakan anyar teu ukur greatly ngurangan tanaga gawé. , Produksi indikator slab batu quartz anu saluareun products.As domestik jeung luar nagri sarupa 2018, urang geus diala 17 patén-patén penemuan, 23 model utiliti patén-patén jeung 32 penampilan patén-patén, nu geus miboga pangaruh profound tur drive di industri.

SHANGHAI HORIZON BAHAN CO., Ltd jeung Shanghai kami bahan Co., Ltd.anu pakait jeung urang.kami mangrupikeun perusahaan grup komprehensif sareng langkung ti sapuluh taun pangalaman dina produksi, panalungtikan sareng pamekaran produk batu quartz.bisnis utama parusahaan ayeuna ngawengku panalungtikan sarta pamekaran, produksi jeung jualan piring batu quartz; panalungtikan sarta pamekaran, produksi jeung jualan produk processing jero; batu kuarsa luhur-tungtung panalungtikan parabot ngolah jeung ngembangkeun sarta produksi.Produk ogé dijual pikeun leuwih ti 60 nagara jeung wewengkon sarta geus lulus CE NSF ISO9001 ISO14001 .At hadir, grup ngabogaan domestik, ékspor jeung produksi calakan tilu basa produksi, kaluaran taunan leuwih ti 20 juta méter pasagi.

Naon Urang?

Kami mangrupikeun perusahaan grup komprehensif sareng langkung ti sapuluh taun pangalaman dina produksi, panalungtikan sareng pamekaran produk batu quartz.bisnis utama parusahaan ayeuna ngawengku panalungtikan sarta pamekaran, produksi jeung jualan piring batu quartz; panalungtikan sarta pamekaran, produksi jeung jualan produk processing jero; batu kuarsa luhur-tungtung panalungtikan parabot ngolah jeung ngembangkeun sarta produksi.Produk ogé dijual pikeun leuwih ti 60 nagara jeung wewengkon sarta geus lulus CE NSF ISO9001 ISO14001 .At hadir, grup ngabogaan domestik, ékspor jeung produksi calakan tilu basa produksi, kaluaran taunan leuwih ti 20 juta méter pasagi.

Naha Pilih kami?

OEM & ODM ditarima

ukuran ngaropéa sarta kelir sadia.Wilujeng ngabagi ideu ka kami, hayu urang damel babarengan pikeun ngajantenkeun kahirupan langkung kreatif.

Kusabab 2006, pabrik urang diadegkeun di Propinsi Linyi Shangdong sarta geus kalibet dina panalungtikan, ngembangkeun, diobral jeung jasa tina slab batu quartz, batu jieunan, terrazzo jeung bahan wangunan anyar (teu kaasup kimia bahaya).salila 15 taun.

pabrik urang nyertakeun wewengkon leuwih ti 200.000 méter pasagi kalawan sabudeureun 2000 pagawé sarta leuwih ti 100 jalur produksi pikeun mastikeun waktu pangiriman gancang pikeun klien kami.Sagedengeun ti eta, grup Horizon ngahasilkeun parabot produksi slab quartz calakan otomatis sorangan jeung kontrol sistem MES sangkan efisiensi luhur, kualitas hadé, kalawan calakan, panyalindungan lingkungan.

Ayeuna urang bisa ngahasilkeun leuwih ti 20Million méter pasagi per taun.

Kualitas mangrupikeun masalah anu paling luhur pikeun sadayana sareng produk kami 100% dipariksa sateuacan dibungkus supados konsumén urang wareg.

Téknologi, produksi sareng uji

Kusabab 2006, pabrik urang diadegkeun di Propinsi Linyi Shangdong sarta geus kalibet dina panalungtikan, ngembangkeun, diobral jeung jasa tina slab batu quartz, batu jieunan, terrazzo jeung bahan wangunan anyar (teu kaasup kimia bahaya).pikeun 15 years.We ngadegkeun laboratorium warna profésional kalayan leuwih ti 50 insinyur teknis, 5 pamimpin teknis ogé 6 insinyur senior sarta dimekarkeun leuwih ti 1000 rupa kelir.Aya salawasna ngaluncurkeun desain anyar unggal taun janten trendi pasar.Di sagigireun kelir, Urang ogé ngawanohkeun fasilitas test pinuh pikeun kualitas produk batu quartz kawas ketebalan, goresan, nyerep cai, retardant seuneu jeung deformasi jsb.

Budaya Perusahaan

Ngawangun jadi perusahaan batu kelas munggaran kalayan kapuasan sosial, kapuasan customer, kapuasan pagawe, produk kualitas luhur, kinerja alus teuing, karyawan alus teuing, jeung daya saing inti.

Sababaraha Klién Kami

Karya Heboh Anu Tim Kami Kontribusi Pikeun Klién Kami!

tampilan kakuatan paméran