Warta

  • 5 titik pikeun kabinét dapur anu disaluyukeun.

    Renovasi bisa disebutkeun hiji hal pisan tricky.Seueur jalma anu parantos direnovasi nyarios yén cai di jero jero pisan, khususna nalika henteu terang naon-naon, gampang kaleungitan "teu terang".Nalika ngarénovasi bumi énggal, kabinét mangrupikeun bahan utama ...
    Maca deui
  • Jenis countertop

    Jenis countertop

    Pikeun masihan terang ka sadayana ngeunaan rupa-rupa jinis countertop, tulisan ieu bakal ngenalkeun ka anjeun naon countertop dapur umum anu saé!countertop batu jieunan - ekonomis jeung ramah lingkungan Kiwari, aya loba pilihan countertop dapur, sarta jenis umum ar ...
    Maca deui
  • Ngabandingkeun rupa-rupa bahan countertop

    Ngabandingkeun rupa-rupa bahan countertop

    countertop kai padet Penampilan countertops kai solid nyaeta kelas munggaran, tapi lamun milih jenis kai kalayan tumuwuhna slow sarta dénsitas tinggi, hargana bakal leuwih luhur.Tangtu, aya ogé spliced ​​countertops kai solid kalawan harga rélatif nguntungkeun.Henteu masalah anu mana, éta ...
    Maca deui
  • 2022 Pameran Batu Internasional Xiamen–HORIZON

    2022 Pameran Batu Internasional Xiamen–HORIZON

    Dina 2 Agustus 2022, Xiamen International Stone Fair ngahontal kacindekan anu suksés.Hefeng quartz jade, batu quartz, terrazzo anorganik jeung runtuyan produk anyar lianna dibawa salametan estetika batu jeung seni ka nu datang.Dina mangsa éta, pamingpin China Resources Cement v...
    Maca deui
  • Kumaha carana ngadamel countertop dapur rendah sareng luhur

    Kumaha carana ngadamel countertop dapur rendah sareng luhur

    Lamun anjeun biasana masak di dapur, anjeun kantos ngalaman pangalaman ieu: bending leuwih keur nyeuseuh barang di tilelep, kana waktu, cangkéng anjeun bakal jadi nyeri pisan jeung capé pisan;Panangan capé teuing pikeun angkat… Ieu sadayana kusabab dapur dirancang sareng direnovasi tanpa méja anu luhur sareng handap...
    Maca deui
  • Renovasi sanés tugas anu gampang ayeuna

    Renovasi sanés tugas anu gampang ayeuna

    Renovasi sanés tugas anu gampang ayeuna.Ti pilihan bahan pikeun pamasangan, peryogi seueur pamikiran.Teu nyebut hiasan sakabeh imah, sanajan dapur leutik merlukeun loba énergi jeung waktu pikeun renovasi..Éta sanés yén kuring henteu terang yén nalika masang kabinet, éta ...
    Maca deui
  • Desain kabinet dapur anu béda-béda ngajantenkeun dapur anjeun khusus

    Desain kabinet dapur anu béda-béda ngajantenkeun dapur anjeun khusus

    Panulis Jepang Yoshimoto Banana pernah nulis dina novel: "Di dunya ieu, tempat karesep kuring nyaéta dapur."Dapur, tempat anu haneut sareng praktis ieu, tiasa sok kaganggu sareng kosong dina waktos haté anjeun, pikeun masihan anjeun kanyamanan anu paling hipu.Salaku jantung sakabeh dapur, kabin ...
    Maca deui
  • countertop batu quartz

    countertop batu quartz

    Countertops kuarsa mangrupikeun bahan anu paling sering dianggo pikeun countertops dapur.Kusabab pangaruh countertops batu quartz deukeut jeung batu.Sareng permukaanna mulus pisan, sareng topéngna saé pisan tina segi résistansi polusi.Leuwih ti éta, téhnologi batu quartz k ...
    Maca deui
  • Tata perenah Dapur anu anjeun pikaresep

    Tata perenah Dapur anu anjeun pikaresep

    Seueur anu merhatikeun hiasan dapur, sabab dapur dasarna dianggo unggal dinten.Upami dapur henteu dianggo kalayan saé, éta langsung mangaruhan kana suasana masak.Ku alatan éta, nalika ngahias, ulah nyimpen teuing duit, Anjeun kudu méakkeun leuwih.Kembang, sapertos lomari khusus ...
    Maca deui
  • Kumaha ngabédakeun countertop quartz leres sareng palsu?

    Kumaha ngabédakeun countertop quartz leres sareng palsu?

    Tuang kecap atanapi anggur beureum kana éta Nalika mésér countertop batu kuarsa, anjeun tiasa nganggo pulpén warna pikeun ngagambar éta, atanapi teundeun kecap atanapi naon waé, antosan sakedap teras usap pikeun ningali upami tapakna tiasa diusap. beresih.Résistansi finish sareng noda saé pisan, upami henteu bersih, éta ...
    Maca deui
  • Desain dapur abu kelas luhur nunjukkeun

    Desain dapur abu kelas luhur nunjukkeun

    Lamun nyieun dapur modern menawan, Premium Gray mangrupa unsur warna.Lamun pikir wewengkon badag tina abu teuing kusam jeung monoton, Anjeun oge bisa nyieun fuss ngeunaan cocog warna, cahaya jeung bahan cocog, Pariksa dapur abu premium handap, Kumaha nyaimbangkeun visi spasial ...
    Maca deui
  • Dapur countertop kalayan platform anu luhur sareng rendah

    Dapur countertop kalayan platform anu luhur sareng rendah

    Dapur mangrupikeun tempat pikeun ngadamel tuangeun anu lezat.Lamun dahar ogé, anjeun bakal dina wanda alus sapopoe.Sareng desain dapur anu saé penting pisan pikeun ngadamel tuangeun anu saé, janten desain dapur naon anu langkung saé?Salah sahijina nyaéta countertop dapur anu luhur sareng l ...
    Maca deui