Produk

  • Calacatta Quartz Slabs Super White Surface Emas Veining Batu Direkayasa 1804

    Calacatta Quartz Slabs Super White Surface Emas Veining Batu Direkayasa 1804

    Batu quartz Calacatta, tukang bodas super jeung veining emas, model 1804. quartz jieunan dijieunna tina 93% quartz alam, kalawan résin kualitas luhur sarta pigmén.permukaan digosok, Mohs 7.0, teuas sarta non-porous, worktops atanapi splashback dijieunna tina quartz nyaeta caang jeung mulus, gampang pikeun ngabersihan, sarta anti virus.Teu kawas marmer atawa granit, anjeun teu kudu ngégél tops quartz anjeun unggal taun, gampang pikeun ngajaga, simpen fee ngajaga pikeun anjeun.Quartz parantos janten bahan anu populér pikeun dapur rumah tangga, kantor, sareng pusat balanja, bandara, jsb.

  • Kualitas luhur Calacatta quartz slab Lampu Warna Super Popular Dapur Surfaces HF6725

    Kualitas luhur Calacatta quartz slab Lampu Warna Super Popular Dapur Surfaces HF6725

    Calacatta quartz slab, model HF6725, kualitas luhur direkayasa batu quartz.Dijieunna tina 93% kuarsa alami kalayan résin sareng warna.Teu kawas marmer atawa granit, beungeut téh non-porous tur karasa tinggi, Mohs 7.0.Noda tahan jeung gampang pikeun ngabersihan.

  • Pangalusna Ngajual Gray Calacatta Quartz Batu Factory borongan HF6731

    Pangalusna Ngajual Gray Calacatta Quartz Batu Factory borongan HF6731

    Kualitas luhur Calacatta quartz slab, model HF6731, mangrupakeun tambahan anyar stunning kana rentang quartz urang.urat bodas dina permukaan kulawu, geulis pisan pikeun worktops kirchen.Éta tiasa dicocogkeun sareng warna hideung atanapi poék sanésna, salah sahiji quartz anu paling laris!

  • DELUXE Quartz Cina Anjog Produsén populér Dapur Countertops HF6733

    DELUXE Quartz Cina Anjog Produsén populér Dapur Countertops HF6733

    HF6733, mangrupikeun slab kuarsa desain anu mewah, kalayan pola abu sareng emas dicampur.Dijieunna tina 93% quartz alam, résin, sarta pigmén, jsb Tapi HF6722 boga na sells kacida alusna di Inggris, Kanada jeung pasar dewasa lianna.

  • Batu marmer jieunan quartz Cina pabrik borongan Carrara 6602

    Batu marmer jieunan quartz Cina pabrik borongan Carrara 6602

    Batu quartz Carrara, modél 6602, urat marmer anu katingali alami.Carrara quartz pohara populér pikeun countertops imah, atawa worktops.Quartz téh ti alam, sarta saluareun alam.quartz kami dijieunna tina 93% quartz alam, kalawan résin kualitas luhur jeung pigmén, permukaan digosok, Mohs 7.0, teuas sarta non-porous, caang jeung mulus, gampang pikeun ngabersihan, sarta anti virus.Teu kawas marmer atawa granit, anjeun teu kudu ngégél tops quartz anjeun unggal taun, gampang pikeun ngajaga, simpen fee ngajaga pikeun anjeun.

  • Desain Quartz populér Cina direkayasa Batu Top Produsén Modél HTL-1216

    Desain Quartz populér Cina direkayasa Batu Top Produsén Modél HTL-1216

    Calacatta quartz slab, modél HTL-1216, nyaéta desain multi-warna.Warna latar bodas murni, kalayan pola emas sareng kulawu dihijikeun, éndah sareng aheng.Dijieunna tina 93% quartz alam, ogé résin jeung pigmén, digosok, tahan cai, harder ti granit, leuwih cocog pikeun hiasan tina countertops dapur modern.

  • Bodas Calacaatta Batu quartz jieunan Cina Worktops Produsén pangbadagna 1025

    Bodas Calacaatta Batu quartz jieunan Cina Worktops Produsén pangbadagna 1025

    Bodas Calacatta marmer jieunan, model 1025, veining alam geulis.Desain permukaan populér pikeun worktop dapur, pulo, luhur kasombongan.permukaan digosok, Non-porous, noda tahan jeung gampang pikeun mulasara.Teu karasa Mohs 7.0.Ukuran Jumbo 3200 × 1600/1800mm, ketebalan 18/20/30mm, atawa ngaropéa.

  • Carrara Quartz Batu Ipis veining Éndah Dapur Worktop Surface 6-K020

    Carrara Quartz Batu Ipis veining Éndah Dapur Worktop Surface 6-K020

    batu quartz Carrara, modél 6-K020, beresih jeung geulis.Carrara quartz pohara populér pikeun countertops imah, atawa worktops.Quartz téh ti alam, sarta saluareun alam.quartz kami dijieunna tina 93% quartz alam, kalawan résin kualitas luhur jeung pigmén, permukaan digosok, Mohs 7.0, teuas sarta non-porous, caang jeung mulus, gampang pikeun ngabersihan, sarta anti virus.Teu kawas marmer atawa granit, anjeun teu kudu ngégél tops quartz anjeun unggal taun, gampang pikeun ngajaga, simpen fee ngajaga pikeun anjeun.

  • Pangalusna Ngajual Bodas Calacatta Quartz Batu Pabrik Grosir 6090

    Pangalusna Ngajual Bodas Calacatta Quartz Batu Pabrik Grosir 6090

    Kualitas luhur Calacatta quartz slab, model 6090, mangrupakeun tambahan anyar stunning kana rentang quartz urang.Urat kulawu tiis outlined dina pop areng ngalawan bodas garing beungeut. Ieu mangrupikeun warna marmer calacatta klasik, anu tiasa ningkatkeun nada warna dapur.Éta tiasa dicocogkeun sareng warna hideung atanapi poék sanésna, salah sahiji quartz anu paling laris!

  • Pangalusna Ngajual Direkayasa Batu Pabrik Grosir Harga Alus CE NSF Sertipikat 6016

    Pangalusna Ngajual Direkayasa Batu Pabrik Grosir Harga Alus CE NSF Sertipikat 6016

    Bodas calacatta slab quartz jieunan, model 6016, salah sahiji pangalusna ngajual warna quartz kami.permukaan digosok, non-porous, noda tahan jeung gampang pikeun mulasara.Mohs karasa 7.0, harder ti granit, cocog pisan pikeun countertops dapur jeung worktops.Ukuran Jumbo 3200×1600/1800mm(126"x63"/70"), ketebalan 18/20/30mm.3500x2000mm maksimum.

  • Geulis Gray Quartz Slab 3200x1600mm Rupa sareng Eunteung Glitter Guntur

    Geulis Gray Quartz Slab 3200x1600mm Rupa sareng Eunteung Glitter Guntur

    Gray eunteung slab quartz jieunan, model Guntur.quartz jieunan dijieunna tina 93% quartz alam, kalawan résin kualitas luhur sarta pigmén.permukaan digosok, Mohs 7.0, teuas sarta non-porous, worktops atanapi splashback dijieunna tina quartz nyaeta caang jeung mulus, gampang pikeun ngabersihan, sarta anti virus.Teu kawas marmer atawa granit, anjeun teu kudu ngégél tops quartz anjeun unggal taun, gampang pikeun ngajaga, simpen fee ngajaga pikeun anjeun.Quartz parantos janten bahan anu populér pikeun dapur rumah tangga, kantor, sareng pusat balanja, bandara, jsb.

  • Bodas Quartz Lempengan Lengkep 3200x1600mm Biji-bijian Halus sareng Glitter Eunteung 1314

    Bodas Quartz Lempengan Lengkep 3200x1600mm Biji-bijian Halus sareng Glitter Eunteung 1314

    quartz jieunan kelir bodas Palasik, model 1314. quartz bodas kalayan séréal rupa, bahan countertops harga low.quartz kami dijieunna tina 93% quartz alam, kalawan résin kualitas luhur jeung pigmén, permukaan digosok, Mohs 7.0, teuas sarta non-porous, caang jeung mulus, gampang pikeun ngabersihan, sarta anti virus.Teu kawas marmer atawa granit, anjeun teu kudu ngégél tops quartz anjeun unggal taun, gampang pikeun ngajaga, simpen fee ngajaga pikeun anjeun.