FAQs

FAQ

Patarosan remen ditanya

Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

Kami mangrupikeun pabrik produk batu kuarsa sareng 3 pabrik dumasar di Linyin Shandong sareng langkung ti 100 jalur produksi.

Dupi anjeun nyadiakeun sampel?

Sumuhun, sampel nu sadia.Harga sareng biaya pengiriman dibuka pikeun negosiasi.

Naon sertipikat produk ieu?

Kami ngagaduhan sertipikat NSF sareng CE.Produkna gaduh laporan tés ASTM.

Naon ukuran anu sayogi pikeun slab:

Urang ngahasilkeun 3050/3100/3200mm * 1400/1500/1600/1800mm slabs sarta ngabogaan 15mm / 20mm / 30mm ketebalan sadia.

Dupi anjeun tiasa ngadamel warna ngaropéa?

Sumuhun, urang tiasa ngalakukeun cocog warna per pamundut.

Dupi anjeun gaduh produksi cut-to-ukuran?

Sumuhun, urang boga warung fabrikasi urang sorangan pikeun cut-to-ukuran countertops atawa produk rengse lianna.

Naon MOQ?

Biasana hiji wadah 20' sareng tiasa nyampur desain anu béda (teu langkung ti 3 warna).

Kumaha urang mayar pesenan?

Anjeun tiasa mayar ku L / C sareng T / T.

Naon waktos pangiriman pikeun pesenan?

Upami urang gaduh saham naon anu anjeun peryogikeun, urang tiasa ngirimkeun langsung saatos nampi pamayaran. Upami urang teu gaduh saham, peryogi 2-3 minggu kanggo réngsé produksi.

Naha anjeun gaduh jasa saatos penjualan:

Produk kami 100% kualitas dipariksa.Upami produkna henteu tiasa dianggo kusabab masalah kualitas, kami nampi ngabalikeun duit atanapi jasa bursa atanapi metode anu sanés pikeun diungkulan.Kaayaan spésifik dumasar kana hasil rundingan.