SAHA URANG

Saha Urang?

1

SHANGHAI HORIZON BAHAN CO., Ltd jeung Shanghai Horizon material Co., Ltd.aya hubunganana sareng Horizon Group.Horizon Group mangrupikeun perusahaan grup komprehensif sareng pangalaman langkung ti sapuluh taun dina produksi, panalungtikan sareng pamekaran produk batu quartz.bisnis utama parusahaan ayeuna ngawengku panalungtikan sarta pamekaran, produksi jeung jualan piring batu quartz; panalungtikan sarta pamekaran, produksi jeung jualan produk processing jero; batu kuarsa luhur-tungtung panalungtikan parabot ngolah jeung ngembangkeun sarta produksi.Produk ogé dijual pikeun leuwih ti 60 nagara jeung wewengkon sarta geus lulus CE NSF ISO9001 ISO14001 .At hadir, grup ngabogaan domestik, ékspor jeung produksi calakan tilu basa produksi, kaluaran taunan leuwih ti 20 juta méter pasagi.

Dina taun anyar, grup geus ngaronjat investasi dina panalungtikan ilmiah sarta nyieun kamajuan narabas dina widang produksi slab jeung ngolah jero parabot calakan tinggi-tungtung, téhnologi jeung aspék séjén, utamana garis produksi slab calakan anyar teu ukur greatly ngurangan tanaga gawé. , Produksi indikator slab batu quartz anu saluareun produk domestik jeung luar nagri sarupa.As of 2018, Horizon geus diala 17 patén-patén penemuan, 23 patén-patén modél utiliti sarta 32 patén-patén penampilan, nu geus miboga pangaruh profound tur drive di industri.

Naon Urang?

pabrik urang sorangan kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman dina produksi, panalungtikan sarta pamekaran produk batu quartz.bisnis utama parusahaan ayeuna ngawengku panalungtikan sarta pamekaran, produksi jeung jualan piring batu quartz; panalungtikan sarta pamekaran, produksi jeung jualan produk processing jero; batu kuarsa luhur-tungtung panalungtikan parabot ngolah jeung ngembangkeun sarta produksi.Produk ogé dijual pikeun leuwih ti 60 nagara jeung wewengkon sarta geus lulus CE NSF ISO9001 ISO14001 .At hadir, parusahaan urang boga domestik, ékspor jeung produksi calakan tina tilu basa produksi, kaluaran taunan leuwih ti 20 juta méter pasagi.

DSC_1807
3

Naha Pilih kami?

Hi-Tech Manufaktur Equipment

Alat produksi slab kuarsa calakan otomatis kalayan kontrol sistem MES pikeun ngajantenkeun efisiensi anu langkung luhur, kualitas anu langkung saé.

Kakuatan R&D anu kuat

Kami gaduh 50 insinyur téknis, 5 pamimpin téknis ogé 6 insinyur senior sareng ngembangkeun langkung ti 1000 jinis warna.

Kontrol Kualitas anu ketat

1.All bahan baku kudu 100% inspeksi

2.Staff latihan operasi

3. fasilitas produksi Advanced

4.100% mariksa kualitas saméméh packing

Skala pabrik

1.We gaduh 3 pabrik dumasar di Shandong kalawan aréa leuwih ti 200.000 méter pasagi

2.There geus leuwih ti 100 garis produksi keur suplai pikeun luhureun 20Million méter pasagi per taun.

3.We gaduh milik urang sorangan pikeun nyadiakeun bahan baku

OEM & ODM ditarima

ukuran ngaropéa sarta kelir sadia.Wilujeng ngabagi ideu ka kami, hayu urang damel babarengan pikeun ngajantenkeun kahirupan langkung kreatif.

Kusabab 2006, grup Horizon diadegkeun di Propinsi Linyi Shangdong sarta geus kalibet dina panalungtikan, ngembangkeun, diobral jeung jasa tina slab batu quartz, batu jieunan, terrazzo jeung bahan wangunan anyar (teu kaasup kimia bahaya).salila 15 taun.

Pausahaan urang nyertakeun wewengkon leuwih ti 200.000 méter pasagi kalawan sabudeureun 2000 pagawé sarta leuwih ti 100 garis produksi pikeun mastikeun waktu pangiriman gancang pikeun klien kami.Sagedengeun ti eta, grup Horizon ngahasilkeun parabot produksi slab quartz calakan otomatis sorangan jeung kontrol sistem MES sangkan efisiensi luhur, kualitas hadé, kalawan calakan, panyalindungan lingkungan.

Ayeuna urang bisa ngahasilkeun leuwih ti 20Million méter pasagi per taun.

Kualitas mangrupikeun masalah anu paling luhur pikeun sadayana sareng produk kami 100% dipariksa sateuacan dibungkus supados konsumén urang wareg.

4
5
6

Téknologi, produksi sareng uji

Kusabab 2006, grup Horizon diadegkeun di Propinsi Linyi Shangdong sarta geus kalibet dina panalungtikan, ngembangkeun, diobral jeung jasa tina slab batu quartz, batu jieunan, terrazzo jeung bahan wangunan anyar (teu kaasup kimia bahaya).pikeun 15 years.Horizon ngadegkeun hiji laboratorium warna profésional kalayan leuwih ti 50 insinyur teknis, 5 pamimpin teknis ogé insinyur 6senior sarta dimekarkeun leuwih ti 1000 rupa kelir.Aya salawasna ngaluncurkeun desain anyar unggal taun janten trendi pasar.Di sagigireun warna, Horizon ogé ngenalkeun fasilitas uji pinuh pikeun kualitas produk batu kuarsa sapertos ketebalan, goresan, nyerep cai, tahan seuneu sareng deformasi jsb.

13ee72a44020cb15cc2c3d80e056939
f93197a179bd1cd20fa516116777159

Sajarah Pangwangunan

Balayar 2006

Ngadegkeun Shandong Linyi KAIRUI

Mesin Equipment Co., Ltd

03
06

Tumuwuhna 2007

Ngadegna perusahaan batu quartz Shandong Yiqun

Rajin 2011

Ngawangun base produksi slab batu quartz munggaran

2011
11

Pamulihan taun 2014

Ngawangun base produksi slab batu quartz kadua

Inovasi 2015

Anjeunna Feng ngadegkeun batu quartz processing jero

Hub Franchise Global

2015
2016

Pangwangunan Leapfrog 2016

Ngaleupaskeun generasi kahiji batu quartz

Jero processing garis assembly calakan

Meunang kalawan poténsi 2017

Suksés ngembangkeun munggaran Cina

garis produksi batu quartz calakan otomatis

2017
2018

Susunan 2018

Ngadegkeun Horizon Grup (Shanghai) puseur Penjualan, R & D puseur

Progresif 2019

Proyék Taman Industri Horizon parantos diluncurkeun

Markas Horizon Group (Shanghai) parantos réngsé

2019
2020

Visi 2020

Ngawangun pusat panalungtikan sareng pamekaran pikeun alat-alat calakan

Budaya Perusahaan

Vmisi na

Ngawangun Horizon Group janten perusahaan batu kelas munggaran kalayan kapuasan sosial, kapuasan pelanggan, kapuasan karyawan, produk kualitas luhur, kinerja anu saé, karyawan anu saé, sareng daya saing inti.

nilai inti

Perlindungan lingkungan héjo, Inovasi kontinyu Manajemén berorientasi Manusa sareng Pangwangunan Ilmiah

Jiwa wirausaha

Asalna tina alam, kaunggulan kapinteran

07

Sababaraha Klién Kami

Karya Heboh Anu Tim Kami Kontribusi Pikeun Klién Kami!

tampilan kakuatan paméran