Batu marmer jieunan Carrara quartz slab 3200x1800mm 1902

Katerangan pondok:

Batu quartz Carrara oge salah sahiji jenis runtuyan batu quartz populér.Hal ieu ogé loba dipaké pikeun benchtop dapur, hiasan témbok, meja makan, samet jeung flooring jsb Aya geus ratusan kelir pikeun pilihan kawas bodas carrara quartz slab, abu carrara quartz batu slab jeung kelir séjén.Urang bisa ngahasilkeun 18mm, 2cm, 3cm quartz slabs batu jeung badag quartz slab batu kawas ukuranana 3200 * 1600mm, 3200 * 1800mm jsb


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk:

Batu quartz klasik

Ngaran Produk Carrara Quartz Batu Seri
Bahan Kira-kira 93% quartz ditumbuk sareng 7% résin poliéster sareng pigmén
Warna Calacatta, Carrara, Marmer Tingali, Warna Murni, Mono, Ganda, Tri, Zircon jsb
Ukuran Panjang: 2440-3250mm, rubak: 760-1850mm, ketebalan: 18mm, 20mm, 30mm
Téknologi permukaan Digosok, Diasah atanapi Matt Réngsé
Aplikasi Loba dipaké dina countertops Dapur, kamar mandi luhur kasombongan, hawu Sakuliling, pancuran wajib, windowsill, ubin lanté, ubin témbok jeung saterusna
Kaunggulan 1) Karasa High bisa ngahontal 7 Mohs; 2) Tahan ka scratch, maké, shock; 3) résistansi panas Alus, résistansi korosi; 4) Awét jeung pangropéa bébas; 5) Bahan wangunan ramah lingkungan.
Bungkusan 1) Sadaya permukaan katutupan ku pilem pepet; 2) Fumigated Pallets Kai atawa A rak pikeun slabs badag; 3) Fumigated pallets kai atawa crtaes kai pikeun wadah processing jero.
Sertifikasi NSF, ISO9001, CE, SGS.
Waktos pangiriman 10 ka 20 poé sanggeus narima deposit canggih.
Pasar Utama Kanada, Brazil, Afrika Kidul, Spanyol, Australia, Rusia, Inggris, AS, Méksiko, Malaysia, Yunani jsb.

Kami Batu Kuarsa Keunggulan:

1.we pilihan batu quartz ti sakuliah nagara urang kualitas luhur keusik quartz salaku bahan baku, ti asal bukti bisa relied on, kualitas produk traceability ketat.
2.At dina waktu nu sarua sanggeus lapisan internal puncak inspeksi kualitas sarta screening, ti sumber pikeun mastikeun kualitas plat batu quartz dipercaya.

data teknis:

Barang Hasilna
Nyerep cai ≤0,03%
Kakuatan compressive ≥210MPa
Mohs karasa 7 Moh
Modulus of repture 62MPa
lalawanan abrasive 58-63(Indéks)
Kakuatan flexural ≥70MPa
Réaksi kana seuneu A1
Koéfisién gesekan 0.89/0.61(kaayaan garing/kaayaan baseuh)
Freeze-thaw Ngabuburit ≤1,45 x 10-5 in/in/°C
Koéfisién ékspansi termal linier ≤5.0×10-5m/m ℃
Résistansi kana zat kimia Teu kapangaruhan
Aktivitas antimikrobial 0 peunteun

Rincian produk:


  • saméméhna:
  • Teras: