2cm 3cm quartz jade batu slab HF-Y804

Katerangan pondok:

Batu jade kuarsa mangrupikeun tren anyar dibandingkeun sareng jinis tradisional.Dijieunna tina jade quartz salaku agrégat tina tambang sorangan sareng intina nyaéta ngagabungkeun perhiasan kualitas luhur kana slab.
Éta mangrupikeun seri batu quartz anu luhur sareng nalika jalma milih pikeun countertop atanapi méja makan jsb, aranjeunna henteu ngan ukur nganggap "nganggo" tapi ogé katingali saé, fashion sareng dihias ogé pikeun imahna.
Warmly ngabagéakeun sagala panalungtikan ngeunaan quartz jade batu slab na ngaropéa quartz batu slab kalawan kelir béda, ketebalan.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk:

Batu giok kuarsa

Ngaran Produk Quartz Jade séri
Bahan Kira-kira 93% quartz ditumbuk sareng 7% résin poliéster sareng pigmén
Warna Calacatta, Carrara, Marmer Tingali, Warna Murni, Mono, Ganda, Tri, Zircon jsb
Ukuran Panjang: 2440-3250mm, rubak: 760-1850mm, ketebalan: 20mm, 30mm
Téknologi permukaan Dipoles
Aplikasi Loba dipaké dina countertops Dapur, kamar mandi luhur kasombongan, hawu Sakuliling, pancuran wajib, windowsill, ubin lanté, ubin témbok jeung saterusna
Kaunggulan 1) Karasa High bisa ngahontal 7 Mohs; 2) Tahan ka scratch, maké, shock; 3) résistansi panas Alus, résistansi korosi; 4) Awét jeung pangropéa bébas; 5) Bahan wangunan ramah lingkungan.
Bungkusan 1) Sadaya permukaan katutupan ku pilem pepet; 2) Fumigated Pallets Kai atawa A rak pikeun slabs badag; 3) Fumigated pallets kai atawa crtaes kai pikeun wadah processing jero.
Sertifikasi NSF, ISO9001, CE, SGS.
Waktos pangiriman 10 ka 20 poé sanggeus narima deposit canggih.
Pasar Utama Kanada, Brazil, Afrika Kidul, Spanyol, Australia, Rusia, Inggris, AS, Méksiko, Malaysia, Yunani jsb.

Keunggulan Batu Kuarsa :

1. penampilan elegan ---- produk runtuyan batu quartz anu euyeub di warna, penampilan geulis, sisikian lemes, jadi konsumén salawasna bisa milih hiji paling nyugemakeun.
2. Perlindungan lingkungan non-toksik --- urang mastikeun ngadalikeun seleksi bahan baku kualitas luhur, sarta produk geus dipikawanoh ku NSF.Bisa jadi dina kontak langsung jeung dahareun, aman tur non-toksik.
3. Tahan ka polusi sarta gampang pikeun ngabersihan --- Slab bisa ngajaga luster panjang, caang sakumaha anyar kalawan struktur nutup, euweuh microporous, laju nyerep cai lemah sareng anti polusi kuat.
4. tahan korosi --- kualitas luhur batu quartz teu doped kalawan marmer atawa bubuk granit, teu ngaréaksikeun kimiawi jeung zat asam sarta pohara tahan ka korosi.
5. Teu karasa tinggi --- The karasa permukaan piring ngahontal karasa Mohs 7, kadua ukur pikeun inten.
6. Suhu luhur tahan --- permukaan batu Quartz ngabogaan résistansi durukan pisan tinggi, résistansi seuneu nepi ka A1 standard.Quartz batu teh pangalusna bahan lalawanan durukan salian stainless steel.

data teknis:

Barang Hasilna
Nyerep cai ≤0,03%
Kakuatan compressive ≥210MPa
Mohs karasa 7 Moh
Modulus of repture 62MPa
lalawanan abrasive 58-63(Indéks)
Kakuatan flexural ≥70MPa
Réaksi kana seuneu A1
Koéfisién gesekan 0.89/0.61(kaayaan garing/kaayaan baseuh)
freeze-thaw Ngabuburit ≤1,45 x 10-5 in/in/°C
koefisien ékspansi termal linier ≤5.0×10-5m/m ℃
Résistansi kana zat kimia Teu kapangaruhan
Aktivitas antimikrobial 0 peunteun

Rincian produk:


  • saméméhna:
  • Teras: