Badag Slabs jieunan Batu témbok Cladding Genténg Dapur Worktops quartz Stone1030

Katerangan pondok:

Kami parantos ngadamel batu quartz profésional sareng ngembangkeun langkung ti ratusan séri batu quartz calacatta pikeun nyumponan paménta pasar.Aya geus 18mm, 20mm na 30mm batu quartz jieunan pikeun selections.Sedengkeun pikeun kelir, éta tiasa bodas calacatta quartz slab digabungkeun jeung pola béda.Simkuring nampi pikeun sagala slab batu quartz ngaropéa.

Ayeuna loba dipaké pikeun loba aspék kawas rékayasa badag, worktop dapur, kamar mandi, hiasan imah jeung hiasan imah lianna.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk:

Calacatta Quartz Batu Seri

Ngaran Produk Calacatta quartz batu seri
Bahan Kira-kira 93% quartz ditumbuk sareng 7% résin poliéster sareng pigmén
Warna Calacatta, Carrara, Marmer Tingali, Warna Murni, Mono, Ganda, Tri, Zircon jsb
Ukuran Panjang: 2440-3250mm, rubak: 760-1850mm, ketebalan: 18mm, 20mm, 30mm
Téknologi permukaan Digosok, Diasah atanapi Matt Réngsé
Aplikasi Loba dipaké dina countertops Dapur, kamar mandi luhur kasombongan, hawu Sakuliling, pancuran wajib, windowsill, ubin lanté, ubin témbok jeung saterusna
Kaunggulan 1) Karasa High bisa ngahontal 7 Mohs; 2) Tahan ka scratch, maké, shock; 3) résistansi panas Alus, résistansi korosi; 4) Awét jeung pangropéa bébas; 5) Bahan wangunan ramah lingkungan.
Bungkusan 1) Sadaya permukaan katutupan ku pilem pepet; 2) Fumigated Pallets Kai atawa A rak pikeun slabs badag; 3) Fumigated pallets kai atawa crtaes kai pikeun wadah processing jero.
Sertifikasi NSF, ISO9001, CE, SGS.
Waktos pangiriman 10 ka 20 poé sanggeus narima deposit canggih.
Pasar Utama Kanada, Brazil, Afrika Kidul, Spanyol, Australia, Rusia, Inggris, AS, Méksiko, Malaysia, Yunani jsb.

Kami Batu Kuarsa Keunggulan:

  1. 1.we produk runtuyan batu quartz ku leuwih ti 93% keusik quartz alam salaku agrégat jeung rupa-rupa asesoris.
  2. 2.After vakum tekanan négatip, molding Geter frékuénsi luhur, pemanasan curing jeung métode produksi lianna ngaliwatan 26 téhnologi processing kompléks dihasilkeun tina struktur permukaan plate.The pisan ketang, padet tur porous, tékstur teuas (Mohs karasa 7), laju nyerep cai. ampir enol, jeung bahan hiasan sejenna teu bisa dibandingkeun jeung résistansi kokotor, lalawanan maké, résistansi tekanan, résistansi suhu luhur jeung pasipatan lianna.

data teknis:

  1. Ieum Hasilna
    Nyerep cai ≤0,03%
    Kakuatan compressive ≥210MPa
    Mohs karasa 7 Moh
    Modulus of repture 62MPa
    lalawanan abrasive 58-63(Indéks)
    Kakuatan flexural ≥70MPa
    Réaksi kana seuneu A1
    Koéfisién gesekan 0.89/0.61(kaayaan garing/kaayaan baseuh)
    Freeze-thaw Ngabuburit ≤1,45 x 10-5 in/in/°C
    Koéfisién ékspansi termal linier ≤5.0×10-5m/m ℃
    Résistansi kana zat kimia Teu kapangaruhan
    Aktivitas antimikrobial 0 peunteun

Rincian produk:


  • saméméhna:
  • Teras: